Meghívás egy gyilkos vacsorára - izgalmakra vágyó nézők figyelmébe

2014. január 14. 12:45 - Észak-Alföld 2.

Különleges élményben lehet részünk, ha január 17-én ellátogatunk Nyírbátorba, ugyanis Interaktív vacsoraszínházat rendeznek a Báthori Várkastély éttermében (100 fő esetén a Kakukk Étteremben - 4300 Nyírbátor, Szabadság tér 21.)
A Budapesti Bulvárszínház egy olyan - nem éppen mindennapi - előadásra vállalkozott ezzel a művel, mely a magyar színpadokon nem, csak elvétve fordul elő. Az előadás egy különleges történet, mely egy 18. századi magyar kastélyban játszódik, ahol a szerelem, a féltékenység és természetesen a pénz gyilkossághoz vezet. A gyilkos kilétét azonban nem egy nyomozónak, hanem magának a közönségnek kell kitalálnia. Kimondottan ajánljuk gondolkodni és izgalmakra vágyó nézőknek.
Bővebben a programról itt.
nyirbator_bathori var_kicsi1.jpg
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr765757960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása