Szolnoki ajánló

2014. január 29. 11:55 - Észak-Alföld 2.

Szeres Táncház-Farsangi batyusbál
Szeretettel várnak minden kedves táncolni vágyót a Szeres Népzenei Együttes farsangi batyus táncházára január 31-én 18.30-tól.
A St. Lucia kézművesei farsanghoz illeszkedő foglalkozása színesíti az estet.

A Tisza élővilága:
Szintén január 31én a 2000-ben bekövetkezett tiszai ciánszennyezés évfordulójának alkalmából 13.30 órától a Tiszai hajósok terén, a Tiszavirág gyaloghídnál  - mely Közép-Európa leghosszabb gyaloghídja - megemlékezést tartanak. A 14 évvel ezelőtt történtekre visszaemlékezik Lovas Attila, a Közép-Tiszavidéki Vízügyi igazgatóság igazgatója, egyházi imát mond Máthé György szolnoki kerületi esperes atya, beszédet mond Szabó István alpolgármester. Közreműködnek a Városi Kollégium diákjai.

Szolnoki Dózsa-Közgép - Eger OB.I. vízilabda mérkőzés lesz február 1-jén a szolnoki Vízilabda Arénában.
Részletek itt és itt.

Szolnokra látogatva Virtuális Idegenvezetőt is igénybe vehetünk, csupán a(z) (erre alkalmas) telefonunkat a kezükben tartva elérjük a város turisztikai kínálatát, a helyi idegenforgalmi vállalkozások aktuális ajánlatait és a programokat.

hid.jpg

Szólj hozzá!
Címkék: Szolnok

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr225788147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása