„Szolnokra hozzuk a világot!” - Utazás kiállítás és Vásár

2014. április 14. 13:58 - Észak-Alföld 2.

Ezen a hétvégén rendezik meg Szolnokon a 16. Utazás Kiállítás és Vásárt  az Aba-Novák Kulturális Központban. A rendezvényen a széles turisztikai kínálaton túl, többek között gyermekprogramok, kézműves vásár is várja az érdeklődőket.

Április 18-19-én az Aba-Novák Kulturális Központ újra megtelik szállás- és programadókkal, akik az ország különböző tájaira invitálnak minket. Az  Utazás kiállítás és váráson jelen lesz a Balatoni,  az Észak-Alföldi, a Dél-Alföldi régió, kiemelt aktív belföldi úti célként jelenik meg az Észak-Magyarország és a Tisza-tó régió, emellett külföldi vendég a finnországi Hame megye, az észtországi Laane-Viru megye és a vajdasági autonóm tartomány lesz. Tehát nem kevés lehetőséggel várnak minket a szervezők, és a programoknak itt még nincs vége!
Szakmai program keretében pénteken 15:30-tól a Frei kávézóban vajdasági előadást hallgathatnak meg az érdeklődők.
Míg döntésünket meghozzuk a tökéletes nyaralási helyünkről, szórakoztató perceket tölthetünk el a családdal: lesz  mászófal, kézműves programok, játszóház, sportprogramok, KRESZ-pálya a gyerekeknek, na és persze színpadi programok.
Mint minden évben, a nyereményjáték sem marad el, szombat délután értékes ajándékok kerülnek kisorsolásra a látogatók által kitöltött szelvények között.
Tehát április 18-19-én 16. Utazás kiállítás és vásár az Aba-Novák Kulturális Központban és a Hild János téren!
tiszavirag-hid.jpg

Tudtad-e, hogy...
- itt található Közép-Európa leghosszabb gyaloghídja? A Tiszavirág híd egy kerékpárúttal ellátott gyaloghíd  ami a belvárosi Tiszai hajósok terét köti össze a Tiszaligettel. A híd tömege 550 tonna, hossza 444 méter
- az Angol park a város legújabb ékessége. A Verseghy park részeként létrehozott angolkert kellemes sétát ígér.

 

Szólj hozzá!
Címkék: Utazás Szolnok

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr985987819

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása