Séfakadémia, azaz egyedi gasztro élmények Debrecenben

2014. szeptember 29. 13:12 - Észak-Alföld 2.

Ha szeretnénk bővíteni gasztro tudásunkat, vagy új fortélyokat tanulni profi séfektől, akkor itt a helyünk, Debrecen egyetlen professzionális főzőiskolájában, a SÉFAKADÉMIÁN.

Ez nemcsak főzőiskola, hanem élményműhely is, ahol betekinthetünk a gasztronómia izgalmas világába.

8K8B7670.jpgA régi ízek reneszánszát éljük, egyre többen választják a házi szörpöt szénsavas üdítők helyett, a ropogós sült krumplit chips helyett, friss zöldfűszereket az ételízesítők helyett. A debreceni SÉF AKADÉMIA nemcsak főzőiskola, hanem ...élményműhely is, ahol a bátortalan háziasszonyok vérbeli szakáccsá válhatnak, ahol a profik új technológiákat tanulhatnak.  Nagyszerű debreceni séfek vezetnek bennünket kézen fogva a gasztronómia izgalmas világába, csak az a dolgunk, hogy átlépjük a SÉF AKADÉMIA küszöbét, és engedjünk a főzés szent őrületének. 

Különböző témájú kurzusokon vehetünk részt, vagy tarthatunk itt csapatépítést, de még leánybúcsút is.

Kurzusonként 12 (céges csapatépítésnél maximum 20) résztvevő fogadása megoldható, amely garantálja, hogy mindenki kényelmesen elfér a tűzhely mellett, elegendő munkafelülete van, a séffel párhuzamosan dolgozhat, és személyre szabott segítséget kap.

Az egy vagy több alkalomból álló, (3-4 órás) főző- és sütőtanfolyamokon képzett és az oktatásban is gyakorlott szakácsok, cukrászok és dietetikusok segítik a résztvevőket.

Ízelítő az októberi kurzusokból:
október 03. „Sushi alapok
október 11. „Amerikából jöttem…”,  Gyermek kurzus
október 13.  „IKON percek – Itt az ősz”
október 15.  „Főzz de France”
október 17. „Csoki Kurzus”
október 31.  „Hallowan Party”

Még több információ az akadémiáról, jelentkezés az aktuális kurzusokra a
www.sefakademia.hu
honlapon.

sef_0178_tom.jpgKépek forrása: www.sefakademia.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr646705327

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása