Termelői piacok nyíltak Debrecenben

2013. július 31. 12:37 - Észak-Alföld

A helyi termelők ezentúl a hét három napján a Debreceni Művelődési Központ egységiben kínálják portékájukat. A Tímárházban szerdánként 17-18 óráig, a Homokkerti Közösségi Házban csütörtökönként 17.30-tól 18.30-ig, míg a Csapókerti Közösségi Házban péntekenként 16-tól 17 óráig van lehetőség a hagypmányos piaci bevásárlásra, valamint az előre megrendelt termékek átvételére.
A Szatyor Debrecen Egyesület  egy igazi közösség, ahol a termelők és a vásárlók közvetlen kapcsolatba kerülhetnek egymással, és megismerkedhetnek a termékekkel

A Szatyor jelenlegi kínálatában szerepel zöldség, gyümölcs, sajt és egyéb tejtermék, pékáru, húsáru, tojás, lekvár, befőtt, méz, hidegen sajtolt olaj, gyógynövénykészítmény, szappan.

www.debrecenimuvkozpont.hu , www.iranydebrecen.hu
termelői piac.JPG

Szólj hozzá!
Címkék: Termelői piac

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr355435348

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása