Mászósuli a leopárdbébiknek

2013. augusztus 27. 12:16 - Észak-Alföld

Ami és Amina másfél hónappal ezelőtt született a 2007 óta, a Nyíregyházi Állatkertben élő afrikai leopárd tenyészpártól. Jelenleg anyjukkal élnek közös kifutóban, s egyre ügyesebben lesik el a mászás tudományát.
A kölykök viselkedése már most különböző; míg a kis hím bátran leveti magát akár 1.5m –es magasságból, addig lánytestvére inkább óvatosan közlekedik a mászófákon.

leopard.JPGA folyamatosan bővülő és fejlődő állatkertben a több mint 500 állatfaj mellett rengeteg program is vár.

A kaliforniai oroszlánfókák fergeteges vízishowval várnak bennünket minden nap a 400.000 literes látványmedencéjükben.
Minden hétfőn és pénteken 9:30-kor megnézheted, hogy tízóraiznak az Ócenárium cápái, vagy hogyan nassolnak a mókás makikölykök.
Fotozoo: Egy kép a kedvenccel és már mehet is a megosztás! Lefotóznak a sokszínű arapapagájjal, a királypitonnal, vagy az állatparkunk gigantikus embernagyságú kabalaállataival.
Tevegelj az állatpark kétpúpújával! Különleges sivatagi élmény vár rád a kényelmes tevenyeregben a Kárpát-medence Medveerdőjével szemben.
Az Állatpark 35 hektárnyi területét nehéz bejárni a csöppnyi lábakon, így nagy segítség a családoknak a kölcsönözhető nyitható ajtajú zöld kiskocsi.

És ha nem lenne elég az állatkerti élmény, a sóstói üdülőövezetben még  a fürdő,  a falumúzeum is nagyszerű kikapcsolódást nyújt.
www.sostozoo.hu, www.muzeumfalu.hu  , www.nyiregyhaza.info.hu

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr305478104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása