Vasúti kiállítás és csokoládé parádé egy helyen...

2013. november 19. 14:36 - Észak-Alföld 2.

...nézelődj és kóstolgass Debrecenben!

4_1.jpgCsokiparade.JPG     Kép innen

November 22-24. között a VOKE Egyetértés Művelődési Központba érkezők garantáltan nem fognak unatkozni!

A Hajdú Express Vasútmodellező és Vasútbarát Egyesület 6. alkalommal rendezi meg az immár hagyományosnak számító vasútmodell kiállítását!

Az eseményen a MÁV-TRAKCIÓ Zrt. által kiállított TRAXX villanymozdony lesz a fő attrakció! Azonban számos egyéb kiállító fogja egyedi programokkal színesíteni a rendezvényt. A nagyváradi Vasútmodellező Klub egy 7 méteres állomással lesz jelen, míg a DERKE Egyesület ingyenes menetrenddel, illetve utas jogi tanácsadással lepi meg a nézelődőket. Ezek mellett kézzel készült favonat terepasztalt és megannyi újdonságot (villogó, mozgó figurák, járművek) is láthatnak a szemlélődők.
Azokat, akik szeretik magukat megmérettetni, vetélkedőkkel várják, míg a modellezés szerelmesei modelleket vásárolhatnak. Pénteken a Mérnöki Kamara szakmai előadásai lesznek megtekinthetők.
Részletes program: itt

vasutmodell.jpgKép innen

Ha a kiállítás mégsem elégítené ki minden igényedet, szívből ajánljuk a Csokiparádét, mint kiegészítő programot!

Ugyanis November 23-24-én még a csapból is csokoládé fog folyni a debreceni Művelődési Központ épületében. A levegőben édes illatok terjengenek, miközben a változatos programoknak köszönthetően remélhetőleg mindenki jól fogja magát érezni.

Készíts csokoládét vagy karácsonyfadíszeket gyermekeiddel vagy pároddal! A különféle kézműves csokoládék ízesítésének és a karácsonyi dekorációk elkészítésének csupán fantáziátok szabhat határt. Viszont nemcsak alkotóképességeiteket tudjátok megcsillogtatni. Lesz itt kakaóbár, csokoládé és édesség vásár, valamint szökőkútról csupa csoki csurog majd le.
Részletek: itt

Csokiparade_Debrecen2.JPG

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr285643729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása