Bájgúnárok, butalibák FIGYELEM!

2013. október 31. 09:05 - Észak-Alföld 2.

Észak-Alföld Benneteket is vár!

Libaszépségverseny a Sóstói Múzeumfaluban.

DSC_2970.jpgEgy kerek esztendő múltával újra gyülekezőt tartunk Márton napján! Te is erre az alkalomra készülsz? Rendszeresen mozogsz, tollaidat fésülöd, és szüntelen gágogsz, hogy formában tartsd magad? Most ütött az órád! November 9-én megmutathatod: nincs nálad szebb... liba.

Mindegy, hogy parlagi vagy nemesített fajta vagy, cikornyás viseletben – esetleg anélkül – jelensz meg. Várunk gazdiddal együtt ingyenesen a Sóstói Múzeumfaluba, ahol 13:30-kor, a színpadon állva értékes nyereményekért mérettetsz majd meg haszonállat társaiddal együtt. A győztes mindent visz, de a többiek sem mennek a levesbe! Jelentkezhetsz a helyszínen és e-mailben (teljes alakos fotóval!) az alábbi címen: info@muzeumfalu.hu. „Szállj be” a versenybe, s bizonyítsd: jobb vagy az átlag(libá)nál!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://itthoneszakalfoldon.blog.hu/api/trackback/id/tr655607509

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása